Make Lash Enhancing Serum

Make Lash Enhancing Serum
387 SEK
KÖP NU
  • 73% tjockare ögonfransar
  • Hämmar förlust av ögonfransar
  • Inga biverkningar

Att ha underbara, flirtiga ögonfransar är så otroligt feminint och vackert. Make Lash Enhancing Serum hjälper dina ögonfransar att växa långa som får dina ögon att se magiska ut. Du kommer aldrig behöva att använda lösögonfransar igen! Långa, volymfulla och underbara ögonfransar är bara ett fåtal penseldrag bort.

Make Lash Enhancing Serum är gjord av en formula innehållande Biotinoyl Tripeptide-1, som har kliniskt visat att de hjälper ögonfransar att växa på bara 60 dagar. Ögonfransarna kommer bli längre, tjockare och ännu vackrare. Du kommer att märka skillnaden på bara 14 dagar.

Fungerar verkligen Make Lash Serum?

Kliniskt bevisade resultat - Kliniska prövningar har rapporterat att forumlan har ökat 96% av kvinnors ögonfranstillväxt inom bara 14 dagar. 97% rapporterade en ökning av fylligare ögonfransar och 100% rapporterade en allmän förbättring av ögonfransarnas fukt, näring och styrka.

98% av kvinnorna behöver inte längre använda mascara och 100%, alltså alla kvinnor skulle rekommendera Make Lash Serum till en vän! Så säg 'adjö' till små spröda ögonfransar och välkomna längre, fylligare och vackrare fransar inom bara några veckor. Du kommer att se omedelbara resultat!

  • Make Lash erbjuder upp till 50% längre ögonfransar och upp till 75% mer fylliga ögonfransar på bara 60 dagar
  • Kliniskt testad av ögonläkare och hudläkare
  • Säkert att använda om du har linser

Make Lash Serum - ingredienser

Polypeptider, består av nyttiga aminosyror som skyddar ögonfransarna och hjälper dem att växa långa och volymfulla.

Make Lash är formulerad med Biotinoyl Tripeptide-1, som även ger ögonfransarna en boots så dem får en svepande effekt. Använd serumet dagligen i enbart 30 dagar*, så kommer du att se en märkbar skillnad i from av fler ögonfransar.

Biotin (Pro-vitamin B7 / Vitamin H / coenzym R), är viktiga ämnen för att ögonfransarna ska förbli friska och starka.

Panthenol (vitamin B5) hjälper ögonfransarna att ge fukt och näring för ett förbättrat helhetsintryck.

Recensioner om Make Lash Serum

Jag har alltid haft korta ögonfransar. Efter jag började använda Make Lash Serum har dem växt dubbelt så långa! Helt otroligt. Jag har redan rekommenderat Serumet till alla! ;)

Kristina

Innan jag började använda Make Lash Serumet trodde jag verkligen inte att det skulle fungera. Men nu har jag använt serumet i ungefär en månad, eftersom mina ögonfransar var så skadade från alla ögonfransförlängningar jag gjort. Jag är supernöjd med resultatet! Mina ögonfransar ser fantastiska ut. Rekommenderas starkt till alla!

Sara

Efter många år av ögonfransförlängningar var mina naturliga ögonfransar i dåligt skick. Jag hade läst många recensioner om Make Lash Serumet och alla var nöjda, så jag bestämde mig för att testa själv. På bara två veckor var skillnaden märkbar! Mina ögonfransar är nu långa och fylliga.  Jag har till och med börja placera serumet på mina ögonbryn som också har vuxit sig tjocka! :) Rekommenderas stark till alla som vill ha otroliga ögonfransar!

Sandra

Nu har jag använt Make Lash Serumet i två månader och jag är verkligen nöjd med resultatet. Det tog ungefär 5 veckor innan jag började se någon skillnad, så jag var verkligen skeptisk. Nu är mina ögonfransar helt underbara, dem är långa och fylliga. Jag använder fortfarande samma tub som i början men de börjar nog bli dags att köpa en ny. Mina ögonfransar var verkligen korta och tråkiga, men nu har jag slutat använda mascara!Så bra är Make Lash Serumet!

Anna

100% Pengarna-tillbaka-garanti!

Vi vill alltid ha de mest nöjda kunderna och vi strävar efter att möta alla behov när det kommer till ögonfransar och skönhet. Skulle du inte vara nöjd med resultatet, ger vi dig pengarna tillbaka! Testa Make Lash Serum idag så du också kan få långa, fylliga och vackra ögonfransar!

 

Make Lash

700 SEK 387 SEK

Beställ idag så sparar du 313 SEK, och erhåller fri frakt samt belåtenhetsgarantin i priset

Imorgon utgår rabatten