Vivése Senso Duo Oil hindrar alopeci och gör håret pånyttfött!

Vivése Senso Duo Oil hindrar alopeci och gör håret pånyttfött!
817 SEK
KÖP NU
  • Hämmar hårförlust
  • Rikt på oljor
  • Förstärker håret avsevärt

Få det silkeslena, glansiga och friska hår du alltid drömt om. Vivèse Senso Duo är produkten som uppfann oljebaserad hårvård på nytt och som var orsaken till den globala upphetsningen över rosmarinolja. Grunden hör hårstyling, Vivèse Senso Duo Oil, kan användas som ett vårdande, stylande och markerande verktyg. Den är berikad med kokosolja som är rik på antioxidanter och vitaminer som främjar glansighet, vilket gör att den här behandlingen reder ut, snabbar på torkningsprocessen, och främjar glansighet – och ger dig vårdat, hanterbart och mjukt hår efter varje användning. Stjäl glansen från de andra.

Fördelar med Vivèse Senso Duo Oil för håret

Varför är den här oljan bra för håret? Framför allt på grund av att den är helt naturlig, och innehåller essentiella fettsyror som stärker hårets folliklar för att hantera och förbättra håret, medan oljan binder järn och koppar. Om du lider av en torr och kliande hårbotten kan Senso Duo Oil penetrera och behandla hårbotten. Förutom fettsyrorna innehåller det också olja från rosextrakt som är rik på C-vitamin, polyfenoler, flavonoider, protein, kolhydrater, mineraler, antioxidanter och vatten.

Trots dess långa historik och den växande listan över nöjda recensioner för Vivèse Senso Duo Oil finns det inga vetenskapliga bevis på dess effektivitet. Det finns bara få bevis gällande varför den här oljan kan bidra till att behandla håravfall och andra problem med håret och hårbotten.

Hur använder man Vivèse Senso Duo Oil?

Du kan till och med använda den innan du badar eller duschar. Dela håret från den punkt på hårbotten där du vill applicera oljan. Häll på tillräckligt mycket Vivèse Senso Duo Oil och massera noggrant in den i hårbotten, och sprid den till så många områden som möjligt. Du kommer att uppleva en svalkande känsla när du gör detta. Låt oljan nå in i hårbotten.

När du använder Vivèse Senso Duo Oil bör du följa instruktionerna för att få oljan att verka i hårbotten över natten, genom att vira en varm handduk runt huvudet i en timme, lämna kvar oljan över natten, eller tvätta ur oljan efter en eller två timmar. När du har följt den metod du väljer från nummer 3 bör du noggrant skölja håret med vatten medan du masserar det. Efter att du sköljt håret kommer du se att det fått en naturlig glans.

Du kan använda Vivèse Senso Duo Oil som balsam

När du använder oljan efter att ha använt schampo behöver du inte längre använda balsam. Istället kan du använda Vivèse Senso Duo Oil och låta det verka i hårbotten medan du bär duschmössa, eller massera in den i duschen under 15 – 20 minuter.

Ett tips: när du applicerar Vivèse Senso Duo Oil bör du ge det tillräckligt med tid att sjunka in i hårbotten, särskilt om du lider av mjäll och en kliande hårbotten. Du rekommenderas i sådant fall att använda Vivèse Senso Duo Oil dagligen, som balsam. När du använder metoden över natten kan du använda en duschmössa eller bara lägga en handduk över kudden för att undvika fläckar. Vivèse Senso Duo Oil ska helst användas hemma, på kvällen, då den har en stark doft som man inte vill använda utomhus.

Recensioner för Senso Duo Oil

Jag har använt många produkter, men Vivèse Senso Duo Oil är den bästa. Gör mitt hår så mjukt och friskt. Utan att tynga ner det. Kommer fortsätta använda.

Karoline

Vi älskar Vivèse Senso Duo Oil. Vi använder oljan på vårt spa och våra kunder fortsätter komma tillbaka och vill ha mer. Vi använder Vivèse Senso Duo Oil i våra spatjänster och har sett en positiv reaktion på den här oljan.

Maria

Köpte den först på min salong och blev kär… enkel, torkar fuktigt hår snabbare, gör håret mjukt och glansigt, och doften – JAG ÄLSKAR DOFTEN. Behöver flera liter Vivèse Senso Duo Oil.

Jenny

Vivese Senso Duo Oil

Beställ idag så och erhåller fri frakt samt belåtenhetsgarantin i priset

50% Endast idag!